Ποιοί είμαστε;

IMG_3260O Γρηγόρης Ι.Βρεττός είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Αθηνών σαν οινολόγος / τεχνολόγος ποτών.

Εργάστηκε ως οινολόγος σε οινοποιεία της ευρύτερης περιοχής της Θήβας αλλά και παλαιότερα στην Νεμέα και την Σαντορίνη. Έχει πραγματοποιήσει 2 τρύγους  στο οινοποιείο της Indevin στην Νέα Ζηλανδία για την περίοδο  του 2012 και 2013 . Αυτό του εξασφάλισε τις κατάλληλες γνώσεις για την παραγωγή , την ανάλυση αλλά και την έρευνα πάνω στο κρασί. Έχει πολυετή εμπειρία στον τομέα των δοκιμών, μεθόδων μέτρησης, τις χημικές αναλύσεις αλλά και μακρόχρονη εμπειρία σε πλήρως αυτοματοποιημένα μηχανήματα και μη.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια γευσιγνωσίας στο WSPC.
Υπήρξε υπεύθυνος επικοινωνίας της Ένωσης Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Κεντρικής Ελλάδος. Επίσης έχει πραγματοποιήσει επισκέψεις σε πολλές διεθνείς εκθέσεις όπως ProWein , London Wine Fair , Simei , Vinitech και άλλες με σκοπό πάντα την διαρκή παρακολούθηση των εξελίξεων πάνω στην τεχνολογία του κρασιού αλλά και την εμπορία του σε χώρες του εξωτερικού. Αρκετές είναι επίσης και οι βραβεύσεις και οι θετικές αναφορές για το μέχρι τώρα έργο του.

Η γνώση,  η κατάρτιση, και ο συνδυασμός τους με τα πλήρως αυτοματοποιημένα μηχανήματα εξασφαλίζουν στον πελάτη το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αυτό βοηθάει στο να δίνονται γρήγορα και σωστά αποτελέσματα με τελικό σκοπό φυσικά την καλύτερη ποιότητα του κρασιού.

Όλο το τεχνικό προσωπικό του εργαστηρίου διαθέτει πολυετή εμπειρία και εφαρμόζεται συνεχές πρόγραμμα επιμόρφωσης του , μέσω των εσωτερικών διαδικασιών εκπαίδευσης του Συστήματος Ποιότητας και τακτικών συμμετοχών σε επιμορφωτικά σεμινάρια τρίτων φορέων. H Εnolab είναι πιστοποιημένη  με το ISO 9001:2008 για την διενέργεια εργαστηριακών αναλύσεων σε νερό.

Για το 2014 ο Γρηγόρης Βρεττός επιλέχθηκε να είναι ανάμεσα στους πιο δυνατούς κριτές οίνων στον Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου της Θεσσαλονίκης.

ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΚΤΗΜΑ ΑΒΑΝΤΙΣ ΕΥΒΟΙΑ 340 ΤΟΝΟΥΣ
ΚΤΗΜΑ ΤΡΟΥΠΗ ΤΡΙΠΟΛΗ 150 ΤΟΝΟΥΣ
ΚΤΗΜΑ ΜΟΥΣΩΝ ΘΗΒΑ 500 ΤΟΝΟΥΣ
ΚΤΗΜΑ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗ ΚΡΗΤΗ 150 ΤΟΝΟΥΣ
ΚΤΗΜΑ ΜΕΝΕΞΕ ΚΡΗΤΗ 40 ΤΟΝΟΥΣ
ΜΠΛΑΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΗΒΑ 1500 ΤΟΝΟΥΣ
ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ 40 ΤΟΝΟΥΣ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΚΡΑΣΙΑ ΝΙΚΟΛΙΟΥΔΑΚΗ ΚΡΗΤΗ 120 ΤΟΝΟΥΣ
ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΝΤΟΥΡΑΚΗ 150 ΤΟΝΟΥΣ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 40 ΤΟΝΟΙ. ΚΩΣ
ΚΑΝΑΒΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΔΟΥΛΟΥΦΑΚΗ ΔΑΦΝΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΚΕΛΑΡΙΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ  ΔΙΣΤΟΜΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

 

Επισκεφθείτε την σελίδα των νέων για να δείτε κάποιες σημαντικές στιγμές της Enolab αλλά και τις  νέες μας δράσεις στο εξωτερικό.